Cookie-brug på Samsø Mel

Denne side bruger cookies i forbindelse med:

  1. Webstatistik. Indhentning af brugen af hjemmesiden, samt hvor fra vore besøgende kommer, samt hvortil de går. Endvidere bruges den til at se, hvilke browsere brugerne har, således hjemmesiden optimeres til disse browsere.
  2. Kommentarer og kontaktformularer. Dette registreres, således at du lettere kan bruge formularer efterfølgende, samt til statistisk brug.
  3. Hjemmesiden er udarbejdet i WordPress, hvorfor flere plugins er internationale/udenlandske og henter derigennem oplysninger om brugen af det enkelte plugin.
  4. Cookies bruges endvidere til at optimere brugerens oplevelser på hjemmesiden, optimere design og generere webstatistik, og at målrette markedsføring.

Ved at klikke “Accepter” eller ved at fortsætte brugen af hjemmesiden Samsoemel.dk accepterer du ovennævnte.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på Samsoemel.dk har vi som mimomum brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Derudover kan komme oplysninger i forhold til specielle ønsker, du måtte have i forbindelse med levering mm.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Samsø Mel og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet på Samsoemel.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Samsø Mel har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til SAmsø Mel på info@samsoemel.dk

 

Denne webshop tester i øjeblikket. Du kan derfor ikke købe varerne endnu Afbryd

0

Your Cart